Wie ben ik

Mijn naam is Suleika Mol-Flikweert. In 1995 ben ik afgestudeerd aan de Leidse Hoge School sociaal pedagogische hulpverlening. Ik heb onder andere gewerkt in de kinder- en jeugd-psychiatrie, in de volwassenen psychiatrie en in de jeugdhulpverlening. Ik heb veel ervaring opgedaan in het begeleiden van kinderen, jongeren en diens ouders met een diversiteit aan hulpvragen. In 2017 heb ik de Post HBO opleiding Paard en Hulpverlening aan de NHL Hogeschool te Leeuwarden afgerond. Hier heb ik mijn passie voor paarden kunnen combineren met mijn vak.

Mijn paardenliefde heb ik al zo lang ik me kan heugen. Als kind zat ik daar waar het kon tussen de paarden. Mijn moeder had een eigen paard en we gingen vaak mee. De heerlijke geur als je je neus in een paardenhals steekt, het rustgevende wiegen op de paardenrug, ik kon en kan er geen genoeg van krijgen. Dat die liefde blijvend is moge duidelijk zijn.

Inmiddels heb ik steeds meer geleerd over het wezen paard, hun krachtige en mystieke verschijning, hun manier van communiceren en hun prachtige manier van zijn in het hier en nu.

Diploma’s en registratie:

Autismevriendelijke coach van Auticomm. Autismeacademie 25-4-2019

Post HBO aan de NHL Leeuwarden 2017

HBO SPH afgerond in 1995

SKJ registratie: 110018191 www.skjjeugd.nl

Dit houdt in dat ik voldoe aan de registratie eisen binnen het kwaliteitsregister jeugd.

KVK: 70416184

NFG: Ik ben aangesloten bij de Nederlandse federatie gezondheidszorg in het coachregister.

www.de-nfg.nl