Fritzenco 2.0

Fritzenco 2.0

22 juni 2018 Geen categorie 0

Fritzenco is aan grote veranderingen onderhevig. We zitten in een stroomversnelling. De eigenaresse van Fritz heeft besloten om Fritz te verkopen. Ondertussen komt er een paddock paradise op ons pad en heb ik besloten om per 1 juli aanstaande te verhuizen, dichterbij huis en meer in het bos. Ára en ik zullen er samen heen rijden. Geen trailers en gedoe, we gaan er samen een reis van maken. Als Ára daar gesetteld is kan Fritzenco een herstart maken. Fritz is er dan niet meer bij, maar hij is voor mij wel de grondlegger van Fritzenco. Ook Doortje en Newton hebben hier een grote bijdrage aan geleverd. Ze hebben me gebracht waar ik nu ben en daar ben ik deze kanjers zo dankbaar voor.
De kracht van Ára en mij zal liggen in het begeleiden van kinderen en jongeren. Ik heb hier veel ervaring mee en Ára zal een enorme verrijking en verdieping geven, daar ben ik van overtuigd.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *